Garage People

Do, 03.02.2022, 19–20:30 Uhr

Wir heissen Sie bei unseren Anlässen herzlich willkommen. Der Besuch der Ausstellungen sowie die Teilnahme an Führungen und Veranstaltungen setzt bis auf weiteres ein anerkanntes Covid-Zertifikat voraus. Die Zertifikatspflicht gilt für Besuchende ab 16 Jahren. Falls Veranstaltungen nicht vor Ort stattfinden können, führen wir diese nach Möglichkeit virtuell durch und informieren Sie rechtzeitig über unsere Website www.musethno.uzh.ch und den elektronischen Newsletter.

Filmreihe Donnerstagskino: Ethnologische Themen der Zeit

Film by Natalija Yefimkina, Germany, 2020, 97'; Language: Russian; English subtitles.

Garage People

Whoever thought that cars were the only thing appropriate for a garage will be proven wrong by Natalija Yefimkina’s debut documentary film Garage People. In very precise compositions, the film documents the inner lives of garages in a Siberian mining town above the arctic circle. The versatility of these spaces and astounding creativity that takes place within is an unexpected contrast to the dull and dreary backwater town in which the film is set.

Pelikanstrasse 40

Tram 2/9, Bus 66: Sihlstrasse